Fortsätt till huvudinnehåll

Fredag den 1 Juni

Igår ringde klockan på halv sju, var bara till att stiga upp och dra med sig Misan ut på en promenix, innan lilla Pixie skulle komma. Blev lite stirr och bus när tjejerna skulle hälsa. Men dem liksom vi tyckte att det var lite tidigt än, så bäddade ner oss i soffan till lite serier och bara myste, kan ha vart som så att vi alla somnade till sist..


Sen blev det Fenix fika med Annie medan darling fick vara hemma med tjejerna. Efter att ha fikat klart och pratat en massa så åkte vi hem och hämtade Mis och sen vidare hem till Annie, kom ju på häromdagen att jag inte har sett deras lilla Tyra än. Så himla söt! Och så liten och snäll och sällskaplig. Hon var med oss hela tiden lilla Tyra. Mis och hon var väldigt fundersamma över varandra, men gick bra! :) Annie och jag spelade kudd och boul i det "fina sommar vädret". Ha ha, Rolle hittade sig även en ny lekkompis, grann-kaninen. Dem verkade faktiskt trivas riktigt bra med varadra, söte Rolle! Ha ha.






Därefter grillade vi med Midde och Cissie, Mums. Busade en massa med hundarna.. Eller med Pixie kanske. Misan tycker det är lite otäckt när stora Pixie kommer galloperanders, så hon håller sig gärna i bakgrunden och Ozzy hade fullt upp med Misan, stackarn var en aning sugen på min lilla tjeja. Men blev Inget med det! Tillbringade kvällen ihop med dessa två knäppisar, mycket trams och falms och skratt blev det. 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Swingers klubb

I ett utav avsnitten av Fråga-Olle så handlade det just om Swingers och Swingersklubbar. Tror inte att jag behöver gå in något närmare på vad detta innebär, men en snabb förklaring är att man går till en klubb för att träffa folk som man sedan ska ha sex med. Som vi har pratat och skojat om detta. Vissa har gått in för det mer än andra, nämner inga namn. Har tom skojat om att öppna en Swingers at Seagatan. Det har spekulerats i namn, skyltar, slogan "Swingers at Sveagatan, vi dansar också".  Som ni förstår så har vi haft väldigt kul åt detta. Strax där efter skulle Micke och Emma försöka lura med mig och Peter till att börja bugga. Emma, Micke och jag sitter hemma i deras kök, dricker kaffe, små pratar och kikar i tidningen. Då Micke får syn på annonsen om buggkurs i tidningen. Det roliga med detta är att klubben heter Gullabo Swingers . Ni vet vad tankarna börja rusa iväg i våra huvuden, här vankades det jäkelskap för Mr Johansson. Micke smidde planer så det smäll

Förlovningsdag

Känns inte som om det var så länge sen vi firade att vi hade förlovat oss, men idag är det faktiskt 1 år sedan vi gjorde det.  Älskar dig!

Bad Brudar!

Jajamen, nu är årets första dopp gjort! Sandra och jag drog upp till Loafallet, där jag inte vart på flera år och hon gjorde sin debut där. Låg i solen och gottade oss, kände hur det brände i huden. Tassade ner till vattnet, för att svalka av oss. Var i tre gånger, så skönt!!